tisdag 25 december 2012

Jul-träning

Medan Johan Rooth är på träningsläger med familjen på Mauritius, passar vi andra på att utöva annan träning här hemma i Svedala. 

Efter ett nattåg och en taxi har vi äntligen kommit upp till Åre för lite skidåkning. För barnen är det första gången och den enda av oss i denna stugan som inte känner sig ringrostig är nog Daniel Stensson. 

Lucas och Johan i minsta backen den 23/12.
Jultomten hittade även till Åre och han hade med sig en hel del fina grejer. Julmat avnjöts efter en  lång dag i backen med skidskola för de små och lätt "första-dags-åkning" för de lite äldre. 




Idag (25/12) fick papporna ledigt och tog sig upp på Åreskutan i det underbara vädret. -8-10 grader, sol och knappt någon vind. Utsikten är magnifik! Johan kände av sitt knä på julafton men idag är allt frid och fröjd.

Nöjd kille i pisten!



Både Maja och Lucas har en strålande utveckling på skidåkningen. Idag har Lucas lärt sig att åka själv i knappliften... bara det ger en ordentlig frihet! I morgon är sista dagen på skidskolan och sedan ska familjen glida runt i backarna de sista dagarna!

Grattis herr och fru Stensson!

Efter dagens skidskola och liten lunch bestående av fyllda tunnbröd, var vi bjudna på bröllop vid Barnens After Ski! Sara har äntligen blivit en Stensson och allt som krävs för ett traditionellt bröllop var med, något gammalt (vantarna är inte helt nya), något nytt (mössan är en julklapp), något lånat (Sara och jag bytte Buff, bara för att vara på den säkra sidan) och det blå hittade vi till slut i sömmen på trosorna som "jag alltid drömt om att få gifta mig i..." Den underbara vinterbuketten står nu och pryder köksbordet i stugan!


Sista åket för dagen är alltid en transportsträcka till stugan. För att komma dit måste man till toppen på Förberget och väl där kom vi idag ovanför molnen i ett helt underbart vinterlandskap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar